Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Adomány tombolabevételből Veszprémben
2019-03-13 15:21:27
Folytatódik az M-1-es fejújítása Tatabányánál
2019-03-13 15:15:25
Tour de Hongrie 2019
2019-03-13 15:12:06
Továbbképzés építőipari szakembereknek
2019-03-13 15:04:42
Tatabányai Tavaszi Fesztivál
2019-03-13 14:35:42
Az Év Kiváló Terméke Kisigmándról

Az Év Kiváló Terméke-díjat vehette át Bagó Roland, komáromi vállalkozó, aki kisigmándi üzemében gyártja a Bagoila hidegen sajtolt kukoricacsíra olajat.

- Édesapám alapította a Hungaromix Kft.-t 1989-ben. Ez volt az alapcég, amely az évek során átment családi vállalkozásba. 2011-ben létrehoztuk a Natur Press Team Kft.-t a növényi olaj préselésre, a korábbi vállalkozás pedig gépgyártással foglalkozott a továbbiakban. Olyan saját fejlesztésű gépeket gyártottunk, amelyekkel a növényi olaj készítést végeztük. Eleinte takarmány vonalon tevékenykedtünk, majd 2011-ben kiköltöztünk Kisigmándra, és megkértük az élelmiszeripari engedélyt, így indítottuk az élelmiszeripari vállalkozást - mondta el Bagó Roland ügyvezető.

Fő tevékenységük szerint kuriózum olajak előállításával foglalkoznak, hideg sajtolásos eljárással, finomítatlanul, tartósítószermentesen. Az alapanyagot nem a társaság termeli, de a beszerzéskor ellenőrzik azt. Jelenleg 14 féle alapanyagból készítik a kiváló minőségű olajaikat, így például tökmag, mák, lenmag, feketekömény, máriatövis, homoktövis, vörös szőlőmag, barackmag, sőt, dió is szerepel a palettán.

Az olajat saját fejlesztésű gépeikkel gyártják, vegyszermentesen, természetes előállítási folyamattal. Ennek köszönhetően a gyártás során az olajokban található vitaminok és nyomelemek nem sérülnek, így termékük egészséges élelmiszer. Sőt, egyes produktumok kozmetikumként is alkalmazhatóak. Kukoricacsíra-olaj termékükre a Citystar Szakmai Elit figyelt fel, akik telefonon értesítették a komáromi vállalkozót, hogy díjjal tüntették ki.

Az elmúlt esztendőkben dinamikusan fejlődött a társaság, de a díj tovább növeli hírnevüket. Bagó Roland azt reméli, hogy a kitüntetés népszerűsítheti a kukoricacsíra-olaj használatát. Már csak azért is, mert ezt az olajat még mindig leginkább takarmányként használják, pedig értékes élelmiszer is.

A cég a jövőben bővíteni kívánja kisigmándi üzemét. Bagó Roland elmondta, komáromiakat is foglalkoztatnak, és napjainkban új termékek bevezetésén is dolgoznak. A leglényegesebb céljuk azonban a kiváló minőség megtartása, hiszen az elismerés birtokában ez már szélesebb szakmai körben is elvárás.

2018.07.19 09:10:03
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu